Vandring på konferencen

I Silkeborg ligger de fleste konferencehoteller tæt på skove og natur. Det er derfor oplagt at benytte den natur der ligger lige udenfor mødelokalerne til en tiltrængt pause eller som et alternativt møderum.

Jeg tager jer i hånden og hjælper med at gøre det lettere at komme afsted, ved at sørge for følgende:

 • En planlagt rute alt efter hvad I har af tid og ønsker.
  På en almindelig rute vil I vandre på større stier og den vil være begrænset kuperet, så alle kan være med.
  Ønsker I at opleve mere af skoven, kan jeg tilbyde ruter som bevæger sig ad de mindre stier og evt. væk fra stierne. Jeg kan også tilbyde ruter som ligger i den mere kuperede del af skoven, med mulighed for at få pulsen lidt mere op og/eller at få mulighed for at besøge nogle af de smukke udsigtspunkter i Silkeborgs skove.
 • Lidt energi og væske til turen.
  Alt efter længden og sværhedsgraden af vandreturen, sørger jeg for vand og snacks til turen. I kan også vælge at tage kaffen med i skoven. Ønsker I dette, koordinerer jeg det praktiske direkte med konferencehotellet.
 • Eventuelt facilitering af en proces efter jeres behov og ønske.
  Jeg kan hjælpe jer med at tænke vandreturen ind i den proces og det tema som jeres møde eller konference handler om. Undervejs vil I få mulighed for at arbejde med forskellige spørgsmål relateret til temaet, både sammen i mindre grupper og/eller alene som selvrefleksion, imens I vandrer gennem skoven.
  Turen afsluttes med en kort opsamling, som I kan bringe med ind i mødet eller konferencen.
  Det kan dog være at det giver lige så god mening, at vandreturen bliver en tiltrængt pause, hvor samtalerne og refleksionerne får frit løb.

Jeg laver vandreturene som tager fra én time og op til heldagsvandringer. Længden vil typisk være fra ca. 3 km og opefter. Normalt går vi 3-5 km i timen.

Prisen er afhængig turens varighed, indhold, antal deltagere og forplejning undervejs.

Denne hjemmeside bruger cookies for at øge brugervenligheden. Du accepterer dette ved at klikke OK. Privatlivspolitik