Vandrings-møde

Når vi holder møder, gør vi det typisk i det samme mødelokale, omkring det samme bord og sidder på de samme pladser. Men prøv en gang imellem af flyt mødet til en anden ramme og se hvad der sker.

Jeg tager jer med i på en vandretur, hvor I undervejs har mulighed for at arbejde med mødets indhold. Det kan være en kombination af walk-and-talk, refleksioner alene eller, at vi finder et sted, hvor I, efter en mindre vandretur, kan sidde og se hinanden i øjnene og fokusere på mødets tema – bare ude i naturen i stedet for i et mødelokale.

Jeg tager jer i hånden og hjælper med at gøre det lettere at komme afsted, ved at sørge for følgende:

 • En planlagt rute alt efter hvad I har af tid og ønsker.
  På en almindelig rute vil I vandre på større stier og den vil være begrænset kuperet, så alle kan være med.
  Ønsker I at komme lidt væk fra alle de andre skovgæster, kan jeg tilbyde ruter som bevæger sig ad de mindre stier og evt. væk fra stierne. Jeg kan også tilbyde ruter som bringer jer forbi nogle af de smukke udsigtspunkter i Silkeborgs skove.
 • Lidt energi og væske til turen.
  Alt efter længden af vandreturen, sørger jeg for vand og snacks til turen – eller måske en kop kaffe, imens i sidder ude midt i skoven.
 • Eventuelt facilitering af en proces efter jeres behov og ønske.
  Jeg kan hjælpe jer med at tænke vandreturen ind i den proces og det tema som jeres møde handler om. Undervejs vil I få mulighed for at arbejde med forskellige spørgsmål relateret til temaet, både sammen i mindre grupper og/eller alene som selvrefleksion, imens I vandrer gennem skoven.
  Turen afsluttes med en kort opsamling, som I kan bringe med ind i de kommende møder.

Jeg laver vandreturene som tager fra én time og op til heldagsvandringer. Længden vil typisk være fra ca. 3 km og opefter. Normalt går vi 3-5 km i timen.

Prisen er afhængig turens varighed, indhold, antal deltagere og forplejning undervejs.

Denne hjemmeside bruger cookies for at øge brugervenligheden. Du accepterer dette ved at klikke OK. Privatlivspolitik