NatureCoaching

En NatureCoaching er målrettet medarbejdere og ledere, primært med fokus på ledelse, karriere og organisatoriske udfordringer.

I NatureContext arbejder jeg også med individet, den enkelte leder og medarbejder, som har behov for coaching og sparring.

Til det har jeg udviklet NatureCoaching. Konceptet giver mulighed for at komme væk fra dagens travlhed og få ro til fokusering og fornyelse af din energi?

Struktur for en coaching

NatureCoaching foregår udendørs med base i og omkring en shelter eller lignende. Hele seancen tager ca. 1,5 time og består af en gåtur til shelteren, hvor jeg vil hjælpe dig med at blive klar på, hvad du gerne vil have fokus på under coachingen. Herefter gennemfører vi 2 omgange coaching af ca. 30 minutters varighed, afbrudt af en individuel refleksionspause på ca. 10 minutter, hvor du får mulighed for at reflektere alene i ro og mag i naturen. Til sidst går vi tilbage til udgangspunktet og samler op på samtalen.

Den konkrete coaching vil naturligvis blive justeret i forhold til dine behov og de behov, der måtte opstå undervejs

Dit udbytte

  • Ro og tid til eftertænksomhed og refleksion
  • Skabelse af nye perspektiver og vinkler i forhold til din situation
  • Frisk luft og et mentalt åndehul med fokus på dig
  • Konkrete handlinger som du kan arbejde videre med

Man kan også bruge NatureCoaching til…

…en gruppesamtale, hvis I har behov for at arbejde med teamet eller gruppen og sætte fokus på hvordan i styrker jeres samarbejde og kommunikation internt i gruppen.

Vi vil her kombinere to og to Walk and Talk med fælles opsamlinger.

Denne hjemmeside bruger cookies for at øge brugervenligheden. Du accepterer dette ved at klikke OK. Privatlivspolitik