Mødet i naturen

Mødet mellem mennesker er centralt når vi sammen skal løse en opgave eller udvikle os selv og virksomheden. Naturen er en ideel ramme til at sætte os mentalt fri og skabe en bedre ramme for samarbejde og udvikling.

Jeg tager jer med ud i naturen og finder et rum, hvor I kan være til stede i naturen og fokusere på hinanden og løsningen af den opgave eller udviklingsproces, som I er midt i.

Jeg sørger for det praktiske og facilteter en proces, så det bliver lettere for jer at komme ud. Jeg sørger forfølgende:

 • Transport til møderummet i naturen, alt efter hvad I har af tid og ønsker.
  Turen derud, kan både være direkte i egne biler, med lejet bus, med en af hjejlebådene, på egne ben som en vandretur eller lignende. Læs i øvrigt mere om mine vandreture, som kan kombineres med et møde.
 • Lidt at spise og drikke.
  Alt efter længden af mødet, sørger jeg for at der er kaffe/the, vand og snacks til mødet. Det kan være lavet over bål eller leveret af et af de lokale konferencecentre.
 • Facilitering af en proces efter jeres behov og ønske.
  Jeg kan hjælpe jer med at strukturere jeres møde og facilitere en proces om det tema som jeres møde handler om. Det kan også være under selve “transporten”, hvor I får mulighed for at arbejde med forskellige spørgsmål relateret til temaet, både sammen i mindre grupper og/eller alene som selvrefleksion, imens I vandrer gennem skoven ud til dér hvor vi skal være.
 • En tør, tryg og hyggelig ramme.
  Da vejret er en faktor vi ikke kan styre, vil jeg sørge for at det rum, som vi bruger til selve mødet, sikrer at I kan sidde trygt og godt i læ for vejr og vind, men stadig ude midt i naturen. Det vil være omkring et bål, som også kan give lys og varme.

Prisen er afhængig mødets varighed, transportform, indhold, antal deltagere og ønsker om forplejning undervejs.

Denne hjemmeside bruger cookies for at øge brugervenligheden. Du accepterer dette ved at klikke OK. Privatlivspolitik