Velkommen

NatureContext er blevet en del af Team-Nord.

Vi kan nu i højere grad koble ledelses- og organisationsudvikling med friluftsliv og skabe høj kvalitet i udvikling af mennesker og organisationer ved at bruge naturen som rum for dialog, refleksion og læring.

Vi kan trække på NatureContext solide erfaring med facilitering og organisering af ledelsesudvikling, strategiudvikling og udvikling af mennesker og organisationer, i kombination med Team Nords mangeårige erfaring med gennemførelse af kurser, events, teambuilding og oplevelser indenfor outdoor-området.

Vi har dermed ressourcer, kompetencer og erfaring til at levere alt fra strategiseminaret på konferencecenteret med en forfriskende vandretur og dialog i skoven undervejs, til teambuilding for lederteams, hvor de kommer helt ud i vildmarken og får lov til at arbejde med både sig selv og teamet på grænsen af deres komfortzone, men i trygge hænder hos erfarne instruktører.

I kan stadig kontakte mig og lave en aftale eller få inspiration til hvad I kan gøre, både nu, med de restriktioner der stadig er, og når samfundet åbner endnu mere op.

Denne hjemmeside bruger cookies for at øge brugervenligheden. Du accepterer dette ved at klikke OK. Privatlivspolitik